Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bára33

6. 2. 2012 8:46
Sice souhlasím, ale...

Sice souhlasím s autorem, v tom, že stát se snaží o nás získávat stále víc informací, ale na druhou stranu nemám vůbec problém s tím, pokud to dělá u lidí, kteří žijí ze sociálních dávek.  Sociální dávku dává stát těmto lidem pouze na přežití - tedy na základní jídlo a bydlení, takže proč by neměl vědět, že se z toho kupuje alkohol, cigarety nebo nějaké "zbytné" zboží. Pokud člověk pracuje a platí daně, neměl by mu stát už dál "koukat" do jeho peněženky a vůbec způsobu života. Pokud ale od státu něco chce, musí se prostě podřídit jeho pravidlům.

0 0
možnosti

AA00_multinekulturní_3

6. 2. 2012 9:14
Re: Sice souhlasím, ale...

A budou mít nikdy nepracující Cikáni omezeny platby touto kartou v obchodech jen na chleba a vodu (včetně té balené, pozn.aut.) ?

0 0
možnosti

Děkanka Katedry Kroupologické

6. 2. 2012 0:53
Vazne?

Opet kopirujeme good old USA a sockovou karticku? Nejlepsi je tyhle davkare videt u pokladny, kdyz jim dosla mesicni apanaz a oni to nevedi, zbytecne zdrzuji. Proboha, uz zase, proc to delat jednoduse, kdyz to jde slozite?

0 0
možnosti

kamk

6. 2. 2012 0:48
Elektronická účtenka

Projekt elektronické účtenky byl pro firmu iDTAX (jejich stránky už nefungují): http://www.piratskenoviny.cz/?c_id=33460

0 0
možnosti

Lady Humussprey

6. 2. 2012 0:10
Pořád v informacích chybí to nejpodstatnější

Dobře, je to karta od spořitelny, ale hlavně MAESTRO. Co by mě zajímalo, jestli budou mít tyhle karty kontokorent? To by jediné totiž bylo zajímavé. Kdyby socky mohli jít do mínusu, třeba jednoměsíčního vkladu. Socky by se jistě neovládly a vybraly by si peníze i na příští měsíc, ten už by neměly z čeho platit a vesele by se řítili do chřtánu exekutora. Za takové dva roky ba nejen neměli už nikdy na vkladě ani korunu, ale dlužily by statisíce. Samozřejmě, že by se sockám nechtělo umřít hlady a tak by začaly krást vraždit a loupit. Zkolabovala by policie a nakonec celý stát. Bohužel, je to nutné, jinak lidi budou volit takové Drábky pořád.

0 0
možnosti

aroneček

6. 2. 2012 7:19
Re: Pořád v informacích chybí to nejpodstatnější

Jenom ti přeji,aby jsi ztratil práci a stal jsi taky tou sockou.Co si myslíš,že jsi?

1 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3938x
Podnikatel v oblasti IT se zájmem o politiku a podnikání. Člen Strany svobodných občanů.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky